Antibakterijske maramice NANO SREBRO

Nega lica|Nega lica » Intenzivna (specijalna) nega|Nega tela|Nega tela » Intimna nega|Nega ruku|Lekovita kozmetika|Letnji program|Kolekcije » NANO SREBRO|NOVO U PONUDI

za dezinfekciju ruku, lica i ostalih delova tela, za dezinfekciju predmeta koje najčešće koristimo
za dezinfekciju ruku, lica i ostalih delova tela, za dezinfekciju predmeta koje najčešće koristimo
Cena:120,00RSD
DOSTAVA BESPLATNO preko 999 dinara

antibakterijske i dezinfekcione vlažne maramice su  revolucionarna formula sa česticama nano srebra u kombinaciji sa 5 biocida (bez alkohola), za dezinfekciju ruku, lica i tela.

  NANO SREBRO Antibakterijske vlažne maramice sa jonima srebra  15 kom

  Za besprekornu higijenu i dezinfekciju kože

 

Silver antibacterial wet wipes – antibakterijske i dezinfekcione vlažne maramice su  revolucionarna formula sa česticama nano srebra u kombinaciji sa 5 biocida (bez alkohola), za dezinfekciju ruku, lica i tela.

Silver wet wipes se preporučuju osobama svih uzrasta za ličnu zaštitu od bakterija i virusa, kao i za dezinfekciju ruku, lica i ostalih delova tela izloženih zarazi ili kontaminiranim površinama. Preporuka je da ih koriste i bolesne osobe za dezinfekciju i osveženje ruku, lica i tela, kao i za brisanje predmeta u neposrednoj okolini. Silver wet wipes su idealna prevencija i odličan dezinfikator dečijih igračaka, kao i ostalih predmeta sa kojima deca dolaze u kontakt.

Preventiva je ključ zdravlja, a samim tim zdrave kože čitavog tela.

U čemu je prednost Silver wet wipes?

  • Silver wet wipes, potopljene u 5 najsnažnijih biocida, sa dodatkom nano srebra, eliminišu sve patogene (bakterije, viruse i gljivice), nakon samo 60 sekundi od momenta aplikovanja na kožu (ruke, lice i telo);
  • Nakon što se koža obriše vlažnom maramicom, tečnost iz nje nakon kratkog vremena ispari, a nano srebro u vidu nevidljivog filma još dugo ostaje na koži i omogućava joj produženu zaštitu od preko 650 vrsta patogena  (bakterija, virusa i gljivica);
  • Silver wet wipes vlažne maramice mogu da se koriste za dezinfekciju ruku, lica i ostalih delova tela, za dezinfekciju predmeta koje najčešće koristimo, ali i u slučaju nedostatka zaštitne maske, kao efikasna barijera za zaštitu i pokrivanje usta i nosa.

Sastav :2-phenoxyethanol (0.6%); D-gluconic acid, compound with N, N ”-bis (4-chlorophenyl) -3,12-diimino-2,4,11,13-tetraazatetradecanediamidine (2: 1) (0.6%) I plus odgovarajucu kolicinu NANO SREBRA. Svaki biocid ima različiti mehanizam dejstva smanjujući rizik da bakterije razviju rezistentnost.

Pakovanje: 15 kom

Bakterije koje vrebaju kožu ruku, lica i tela a eliminišu ih Silver wet wipes:

Propionibacterium acnes

Ova vrsta bakterija je najzaslužnija za pojavu akni na koži. Sebum koji koža luči služi im kao sjajna podloga za rast i razvoj, pa na masnoj koži ove bakterije bujaju. Prekomerno lučenje sebuma zapuši pore, pa u folikulima dlaka počinju da se množe. Ovo podstiče odgovor imuniteta i stvara se zapaljenje, a sve to se na koži manifestuje kao – bubuljica.

Staphylococcus epidermidis

Staphylococcus epidermidis je obično bezopasna bakterija koja retko izaziva probleme, sve dok imunitet radi punim kapacitetom. Problem nastaje kada ove bakterije formiraju sluzavi biofilm koji ih štiti od baktericida i antibiotika i zato mogu da izazovu opasne komplikacije kod ugradnje katetera, pejsmejkera, proteza, i slično.

Staphylococcus aureus

Ova bakterija je često zaslužna sa infekcije grla i nosa, ali podvrsta ove bakterije –  MRSA, je ona od koje bi trebalo zazirati. MRSA je skraćenica za methicillin-resistant Staphylococcus aureus, odnosno soj bakterije koji je postao rezistentan na antibiotike, tipa meticilina. Infekcija uglavnom nastaje kada bakterija prodre kroz ozleđenu kožu, a najčešće se javlja u bolničkim uslovima. Nažalost, MRSA je primer šta se desi kada se antibiotici nekontrolisano koriste, pa bakterije vremenom stiču rezistenciju na antibiotike, a mi ostajemo bez oružja za efikasnu odbranu.

Preventiva je ključ zdravlja, a samim tim zdrave kože čitavog tela.

Uz Silver wet wipes do zdrave kože