Jačanje i rast kose

Nega kose » Jačanje i rast kose

  • Floresan ruska prirodna kozmetika za jačanje i rast kose
    Floresan ruska prirodna kozmetika za jačanje i rast kose

Žene različitih godina i iz različitih zemalja su se stoljećima borile za lep i privlačan izgled. Posebna pažnja se posvećuje liku, telu i, naravno, kosi. Stanje kose u potpunosti zavisi od same devojke ili žene. Uostalom, svaka lepotica od detinjstva zna da je za kosu potrebna pažljiva briga. U suprotnom, izgled može biti ne idealan.

Svaka dlaka kose živi od dve do sedam godina. Tokom ovog perioda, ona je izložena velikom broju negativnih efekata - farbanje, sušenje, uvijanje ili ispravljanje. Utjecaj vremena, ekologije, načina života. Posljedice su krhkost i gubitak dlake. Kako ojačati kosu od opadanja? Kako obezbediti njen rast?

UV zrake, kozmetičke boje i neki proizvodi, kao i upotreba različitih sušila (fena) i presa za kosu, imaju štetan učinak na dlake. Čak možete oštetiti kosu i uz češalj, četku ili tvrdu gumenu traku. Zato je važno da žene znaju nekoliko tajni kako bi kosi dali sjaj i ojačali.

Zdravlje kosi daje svakodnevna briga. Važno je posvetiti veliku pažnju jačanju korena dlake. Briga o kosi u osnovnom nije komplikovana. Nije potrebno trošiti veliki novac na kozmetičke salone. Da li je moguće da kod kuće ojačate kosu? Da, efikasne metode i recepti mogu se implementirati samostalno bez napuštanja kući.

Pre upotrebe bilo koje maske ili drugog kozmetičkog proizvoda za kosu, proverite da li ste alergični na komponente koje čine proizvode. Pravilno odredite tip kose. Dovoljno je slijediti niz jednostavnih pravila:

  • Operite glavu toplom vodom. U svakom slučaju, NIKAD ne isperite proizvode za kosu vrućim vodom. U saunii je potrebno sakriti kosu ispod kapice.
  • Sušenje kose se preporučuje na prirodan način, a ne fenom za kosu. Pokrijte glavu dobro upijajućim peškirom.
  • U slučaju kada se glava mora brzo osušiti, upotrijebite sušilo (fen) za kosu blagog načina. Protok vazduha u ovom slučaju je topao ili hladan. Dakle, kosa neće biti presušena, a krajevi - odrezani.
  • Koristite kvalitetne češljevei četke.
  • Učinite masažu glave (ne prečesto).
  • Najmanje jednom u 2 nedelje nanesite ulje na kosu. Međutim, nemojte se zanositi ovom procedurom, inače će kosa biti masna.

Serija proizvoda za kosu "ČIČAK" se bazira na ekstraktima čička, bibera, koprive i hmelja, specijalno dizajniranih za sprečavanje i smanjenje prekomernog gubitka kose, pomaže u stimulaciji rasta i izlečenju dlaka. Intenzivni terapijski kurs serije "ČIČAK" sastoji se od 3 faze i traje mjesec dana. Nakon toga Vaša kosa dobiće prirodan sjaj i obim, gubitak kose će se smanjiti.

Luksuzna kolekcija Altaj-kozmetike za kosu je kompletan asortiman profesionalnih proizvoda koji se baziraju na biljnim komponentima koje nam velikodušno daje priroda Altaja za lepotu i zdravlje vaše kose. Jedinstvene formulacije, naturalni sastojci i fito-kompozicije pružaju odličnu ishranu dlake, i kosa postaje svilenkasta i sjajna.

Sortiraj po:
||
Vidi sve | Stranice:
Vidi sve | Stranice: