Naše priče

----------------------------------------------------------------------------

Prirodni šumski sapuni za kupanje i tuširanje, negu tela i dobar rast kose.   Razlog za razvoj kozmetike u Rusiji je uglavnom zbog istorije naše zemlje. Stari ruski recept – paganski - posebno je cenjen zbog kvaliteta prirodnih lekova. Sapun se koristi zbog lekovitosti bilja i cveća. Posebnu ulogu u nezi kože je imala ruska banja, koja je imala neku vrstu kozmetičkih tretmana. Verovalo se, da su se kupanjem mogli izlečiti i telo i duša. PRIRODNI ŠUMSKI SAPUNI razvijeni su na bazi naturalnih saponina koji se nalaze u sapunskom korenu (Sapunika) i obogaćeni ekstraktima lekovitog bilja. Zbog visokog sadržaja ulja, koristeći sapun, stvara se efekat aroma terapije, zahvaljujući korišćenju sapuna u kupatilu. Svi ekstrakti i ulja su korisni za telo i kosu, zato se sapuni mogu koristiti i za tuširanje i za pranje kose.

PRIRODNI ŠUMSKI SAPUNI razvijeni su na bazi naturalnih saponina koji se nalaze u sapunskom korenu (Sapunika) i obogaćeni ekstraktima lekovitog bilja

Prirodni šumski CRNI SAPUN je razvijen na bazi biljaka iz prirode koje se nalaze u osnovi sapuna. Negova neobična boja katrana potiče od stabla breze što je osnova CRNOG SAPUNA. Sapun sadrži ekstrakte hmelja, ruse, čička, koprive , močvarnog ruzmarina i ulje eukaliptusa. Koristi se za tuširanje kao i za pranje kose. Za najbolje rezultate, preporučuje se za upotrebu u kupatilu i sauni.

ZA SVE TIPOVE KOŽE I KOSE, ODGOVARA ŽENAMA I MUŠKARCIMA

Katran breze je prirodni sastojak, tradicionalno poznat po svojim izuzetno korisnim svojstvima. Katran odlično jača folikule kose, efikasno se bori protiv peruti, normalizuje rad lojnih žlezda na i ublažava povećanu osetljivost kože. Vaša koža i kosa će se napuniti energijom, postati elastična i svilenkasta. BREZIN KATRAN je isto tako koristan i za kožu lica i tela: uklanja povećanu masnoću, efikasno smiruje, daje koži mat, baršunast izgled i svežinu.

Ekstrakti ČIČKA, HMELJA i RUSE efikasno obnavljaju strukutru kože, sprečavaju lomljivost, vraćajući koži i kosi snagu i sjaj.

Ekstrakti KOPRIVE , RUZMARINA I EUKALIPTUSA odlično ujednačavaju boju kože, čineći i kožu i kosu mekom i nežnom.

Upotreba: malu količinu sapuna naneti na nakvašenu kosu/kožu ili na sunđer, napraviti penu, nežno izmasirati i temeljno isprati vodom.

REZULTAT: jača, sjajnija i snažnija kosa, sapun sprečava lomljivost kose, štiti od perutanja. Čini kožu zdravijom i otpornijom. Zahvaljujući sapunskom korenu u kompoziciji, nakon upotrebe sapuna nema svrbeža i osećaja stezanja.