Šumski sapun OBLEPIHA

Nega tela » Prirodni sapuni za telo|Nega kose » Protiv opadanja kose|Nega kose » Jačanje i rast kose|Nega kose » Suva i oštećena kosa|Nega kose » Prirodni sapuni za kosu|Kolekcije »  Prirodni šumski sapun

Bogato je vitaminima E, B2, B3, B6, B9, P i K, mikro i makroelementima koji pozitivno deluju na organizam u celini.
Bogato je vitaminima E, B2, B3, B6, B9, P i K, mikro i makroelementima koji pozitivno deluju na organizam u celini.
Cena:990,00RSD
DOSTAVA BESPLATNO preko 2000 din.

Bogato je vitaminima E, B2, B3, B6, B9, P i K, mikro i makroelementima koji pozitivno deluju na organizam u celini.F262 ŠUMSKI SAPUN OBLEPIHA (ulje Pasjeg trna)

ZA KUPANJE I NEGU TELA I KOSE 450ml

Svi ekstrati su korisni za tijelo i kosu pa sapun mozete koristiti kao gel za tusiranje I šampon za kosu. Ulje pasjeg trna u Tibetu zovu uljem života. Ulje pasjeg trna jedino je poznato biljno ulje na svetu koje sadrži nezasićene masne kiseline omega 3,6,7, i 9 zajedno. Ima najveći procenat retke i jedinstvene omega 7 masne kiseline. Stručnjaci ga nazivaju i „tečni vitamin A“ zbog visokog sadržaja kartinoda (provitamin A). Bogato je vitaminima E, B2, B3, B6, B9, P i K, mikro i makroelementima koji pozitivno deluju na organizam u celini.

Sastav: Meka sapunska baza.

NE sadrži: silikone, parafine, mineralna ulja niti druge sastojke na bazi nafte, agresivne tenzide, sintetičke emulgatore, sintetičke konzervanse (npr. parabeni), NE testiran na životinjama.  

Sadrzi: ulje  pasjeg trna,  voda za piće, glicerin, kokosovo ulje, konjak manan, ekstrakt sapunskog korena,  ekstrakt aloe, ekstrakt hmela, ekstrakt kamilice, ekstrakt nevena.

Primena: nanesite malu količinu sapuna na kožu tela i na kosu, utrljati masirajućim pokretima i nakon toga isprati vodom